Städhatarens bästa tips

Det finns inget bättre än känslan av att stiga in i ett städat rum där det känns fräscht och det doftar rent.
Där alla saker är på sin plats och inget känns rörigt är något som får dom flesta att må bra.

Är man en familj med barn så går det väldigt snabbt att gå från välstädat till ett kaos om man inte ser till att hålla undan hela tiden efter hand som det stökas ner.

Om man dessutom inte tycker om att städa så kan det kännas svårt att hålla det  som man vill ha det under en längre tid.
Det finns tips som gör att det inte blir så mycket att städa om man sätter upp ett system så går allt av sig själv nästan.
Om man verkligen inte har tid till att städa själv så kan man anlita hemstädning Kungsängen.

Varje gång man använder köket så ska man städa upp direkt, diska av något under tiden du lagar mat och väntar på att pastan ska koka upp.
Ställ äggklockan på pastans koktid och diska upp lite, det kokar inte snabbare för att du står och tittar på det.

Efter an ätit så tar man hand om all disk och städar samt torkar av ytor.
Gör man det direkt efter varje måltid så blir det mycket lite varje gång.
Samma gäller vid besök på toaletten oavsett syftet, att ha en trasa nära till hands som man kan torka av handfatet med är alltid en bra ide.
Det är viktigt ha rent i kök och på toaletten eftersom det är dom utrymmena som det sprids flest bakterier på, många anlitar städfirma Bålsta som tar hand om dessa utrymmena med jämna mellanrum.

Att anlita en städfirma för regelbunden städning är inte så dyrt på grund av RUT-avdraget, detta avdrag gäller även om man behöver anlita flyttstädning Bålsta.