Problem med avloppet?

När det blir stopp i avloppet eller luktar illa ur avloppet är det ett starkt tecken på att avloppet behövs renoveras. Men det är inte nödvändigt med ett helt stambyte. Utan det finns andra sätt att renovera avloppet som är både billigare och enklare.

Spola rent avloppsrören

Oftast kan det räcka med att helt enkelt spola rent rören. Men tyvärr räcker det inte med att sätta igång kranen och lämna den på ett tag. Utan kraftigare medel krävs för att avloppet ska bli helt rent och sluta skapa problem.

Anlita rörspolning Norrköping för att uppdatera avloppsrören. Efter att en rörspolning har blivit utförd luktar det inte längre illa i avloppet. Samt att det inte längre blir stopp i avloppet och vattnet rinner undan mycket snabbare.

Billigt alternativ till stambyte

Som du säkert vet är det väldigt dyrt och krångligt att utföra ett stambyte. Fundera istället över relining. Relining innebär att avloppsrören förstärks från insidan av rören med hjälp av tryckluft.

Vilket i sin tur innebär att du och familjen faktiskt kan bo kvar i hemmet under arbetets gång. Och som du säkert räknar ut blir det därmed ännu billigare att anlita relining Norrköping än att utföra ett helt stambyte.

Vad kostar det?

För både rörfräsning Norrköping och relining beror kostnaden på avloppet. Kostar det mer ju större hemmet är? Detta är inte alltid fallet utan det beror helt på hur avloppet är konstruerat.

Ett avlopp med många förgreningar och en komplicerad konstruktion blir dyrare än om avloppet har raka rör med få förgreningar. Tyvärr är detta något du inte kan påverka på något sätt. Utan du får helt enkelt acceptera kostnaden.

Men det är alltid värt det att ta in offerter från några olika firmor innan du anlitar någon för att säkerställa att du får det bästa priset och den bästa servicen!